Renault Twingo с мобилен интернет от Макс Телеком

Renault Twingo е в съзвучие с днешния ден и в крак с модерните технологии. И ако да имаш интернет в колата изглежда сложно, то новият модел, с помощта на Макс Телеком го правят просто като детска игра.

При представянето на модела пред българските медии Рено Нисан България в сътрудничество с Макс Телеком предоставиха услугата мобилен интернет, които се предлага чрез първия в Европа WiMAX - WiFi рутер джобен формат и с вградена батерия. Докато тестваха Renault Twingo журналистите успяха да усетят удобството от използването на тези устройства, които просто свързват WiMAX USB модем с рутера, при което веднага създават WiFi hotspot. По този начин всяко WiFi потребителско устройство или компютър може да се възползва от мобилността на WiMAX мрежата.
Устройството гарантира достъп до интернет, без обвързване с кабели или сериозни ограничения в броя на крайните устройства. Най - привлекателната функция на URoad 5000 е възможността за връзка с глобалната мрежа по време на движение.
Рутерът трансформира WiMAX сигнала в WiFi и всеки, който разполага с преносимо WiFi устройство, може да е свързан с Интернет навсякъде. URoad 5000 е съвсем малък и удобен за пренасяне. Той може да осигури връзка за до 10 WiFi поддържащи устройства - компютри, портативни мюзик плеъри, игри, PDA. Удобен е за използване в открити пространства- градини, паркове, по- големи офиси.

Връзка със света
Twingo поддържа постоянна връзка с външния свят и благодарение на комуникационните възможности, заложени в него, които нямат еквивалент в класа му. Аудио системата TunePoint, която се контролира от волана позволява достъп до музика в mp3 формат от външен източник – USB, mp3 плейър или iPod. Twingo се предлага и със система за свързване с мобилен телефон Bluetooth, която има функция за задържане на разговора за по-безопасно шофиране. А иновативната концепция „моето Twingo” позволява персонализиране на автомобила с различни елементи за екстериора, както и в интериора чрез монтиране на аксесоари като Organizer-Box и Make-up Box.

Динамичен
Renault Twingo е пъргав и лесен за управление в градско движение, сигурен и надежден на дълъг път, благодарение на ефективната работа на окачването. Благодарение на промените по шасито и Евро 5 бензиновият двигател с мощност 75 к. с. Twingo поставя нови стандарти в своя клас за динамика и разход на гориво.

Практичен
Twingo предлага напълно нови възможности по отношение на удобството, използването и оползотворяването на вътрешното пространство. В купето на автомобила могат да се съхраняват множество дребни предмети и багаж, а отделно багажното отделение може да бъде увеличено до 959 дм3 (при сгънати индивидуални задни седалки).

Надежден, икономичен и екологичен автомобил
Опазването на околната среда е основен приоритет за Renault. Twingo също не се различава от тази концепция. Автомобилът е оборудван с Евро 5 двигател, който отделя 119 г/км СО2 емисии. 9% от използваните материали за производството на модела са от рециклирана пластмаса, а заводът в Ново Место е сертифициран по ISO 14001. Това позволява върху Twingo да стой етикета „Renault Еco2”.
Всичко в Twingo е създадено с много внимание към всеки отделен детайл. И всичко това на специалната цена от 15 990 лева с ДДС. За повече информация, моля свържете се с най-близкия до вас дилър.